Nový Spark
venku od 1. března
„Máme hromadu skvělých písní pro novou studiovku,“ tvrdí Klaus ze SCORPIONS

„Máme hromadu skvělých písní pro novou studiovku,“ tvrdí Klaus ze SCORPIONS

Hlas SCORPIONS Klaus Meine se v rozhlasovém pořadu americké stanice 95.5 KLOS podělil o dojmy z nově vznikajících písní své kapely. Očekávaná nahrávka by se měla předběžně objevit v příštím roce, tedy šest let od poslední studiového počinu „Return to Forever“.

„Dali jsme do kupy spoustu výborného materiálu. Samozřejmě hodně rockových vypalovaček a také pár balad. Jsme z toho nadšeni! Řeknu vám, že je to požehnání v těchto neklidných časech, kterými si momentálně všichni procházíme, že máme možnost zůstat doma a jít do studia, abychom pracovali na nových věcech a mohli se ztratit v tvůrčím světě. Je to skvělé,“ vyjádřil se frontman německých hardrockových legend.

Klaus se vyslovil i na téma možných koncertů, až se situace kolem pandemie zklidní. „Když jsme se v loňském roce rozhodli, že natočíme novou desku, samozřejmě je s tím spojená i tour.“ Řeč sice byla pouze o koncertech ve Spojených státech, současně ale zpěvák dodal, že budoucnost je otevřená.

Před třemi lety SCORPIONS vzpomněli na své nejlepší balady kompilací „Born To Touch Your Feelings – Best Of Rock Ballads“.

Nový Spark
venku od 1. března
Kalendář akcí
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace