Nový Spark
venku od 2. dubna
„Místo vzteku jdi do sebe!“ radí v novém singlu DIETH, kapela Davida Ellefsona

„Místo vzteku jdi do sebe!“ radí v novém singlu DIETH, kapela Davida Ellefsona

Nová death/thrash kapela bývalého basáka MEGADETH Davida Ellefsona vypustila novou vypalovačku „Don’t Get Mad…Get Even!“ Pochází z debutu DIETH, který vyjde 2. června.

Debutová deska kapely, kde mimo Ellefsona hraje i kytarista a zpěvák Guilherme Miranda (ex-ENTOMBED A.D.) a bubeník Michał Łysejko (ex-DECAPITATED), nás zavede doslova do pekla a zpět. Její název „To Hell And Back“ odkazuje na svižné riffy a robustní thrash, který si pro fanoušky rychlého, ale i temného metalu kapela připravila.

Album si můžete předobjednat na Sparkshopu!

Nový singl „Don’t Get Mad…Get Even!“ vás nabije obrovskou dávnou energie. A jeho poselství je také pozitivní. Doprovodný videoklip zdůrazňuje sdělení, že i když je někdy snazší udělat ve chvílích hněvu sebedestruktivní rozhodnutí, pořád můžeme tuto energii nasměrovat do sebe. Pokusit se zlepšit mentálně i fyzicky – což je ta nejlepší pomsta. Takže se nerozčilujte!

„Nejlepší pomsta je být lepší, než jste byli předtím. Skladba je o tom šampionovi v nás, který nám pomáhá překonávat překážky a povznést se nad ně. Nebuďte zahořklí…zlepšujte se!“ radí sám David Ellefson.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
01.05. MARDUK, ORIGIN, DOODSWENS
03.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
04.05. PROTHEUS, KOMUNÁL
10.05. VENDED
11.05. RAMMSTEIN
12.05. WOLFHEART
12.05. RAMMSTEIN
15.05. 30 SECONDS TO MARS
16.05. CALIGULA'S HORSE
18.05. KING GIZZARD AND LIZARD WIZZARD
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace