Nový Spark
venku od 2. dubna
„Vzmužte se a vytrvejte!“ vyzývají MEGADETH v novém singlu

„Vzmužte se a vytrvejte!“ vyzývají MEGADETH v novém singlu

MEGADETH sází další přímou palbu. Tentokrát se jedná o singl „Soldier On!“, třetí ukázku ze šestnáctého studiového alba kapely „The Sick, The Dying… And The Dead!“, které vyjde za necelé tři týdny, 2. září.

Předobjednej si nové album MEGADETH na Sparkshopu!

Thrashmetalové legendy nezahálejí a na své nové album lákají již třetím singlem. „Soldier On!“ není tak agresivní jako dříve vydané skladby, je melodičtější a tempo si udržuje spíše střednědobé. Pojednává o strastech válečných konfliktů, kdy vojáci musí bojovat dál, i když vše postrádá smysl. Podle slov zpěváka je pro něho skladba „velmi osobní“.

Jako první singl kapela sdílela skladbu „We'll Be Back“, poté „Night Stalkers“. Obě písně byly doplněné o krátké filmy, které mapovaly původ a život kapelního maskota Vica Rattleheada.

K singlu „Soldier On!“ byl vytvořen visualizer, nejedná se tedy o klasický videoklip. Je tak možné, že kapela má do září v zásobě ještě další skladbu a krátký film, ve kterém se dozvíme pokračování příběhu maskota kapely.

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
26.10. POWERWOLF, HAMMERFALL, WIND ROSE
02.11. GUANO APES
14.11. BETH HART
23.11. SEPULTURA
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace