Nový Spark
venku od 2. dubna
„Zpívej, zmetku!“ – FEVER 333 vstupují do nové éry a míří na Basinfirefest

„Zpívej, zmetku!“ – FEVER 333 vstupují do nové éry a míří na Basinfirefest

Rapmetaloví FEVER 333, kteří v roce 2019 vletěli na scénu debutem „Strength in Numb333rs“ jako uragán, se chystají svůj status senzace potvrdit dalším počinem. Předchází ho singl „$wing“, v němž je zároveň představena zcela nová sestava. Alespoň v hudbě jako takové – v klipu si totiž lídr kapely Jason Aalon Butler vystačil sám.

„V systému, který zneužívá nástroje moci (lidi) pro svůj finanční a politický růst, musíme kolektivně porozumět a přesměrovat dynamiku, jakmile si uvědomíme, že proti tomuto systému nejsme bezmocní. Tahle pecka je připomínka, že to vy jste ta moc, po které baží a zdroj, který potřebují,“ říká k tématu skladby Butler.

V nové – čtyřčlenné – sestavě po jeho boku najdeme kytaristu Brandona Davise, basistku April Kae a bubeníka Thomase Pridgena, který v minulosti působil například v THE MARS VOLTA. „Tahle nová éra FEVER 333 překonává moje představy. Talent, zápal a respekt, jaký April, Thomas a Brandon už stihli prokázat, mě utvrzuje v tom, že tenhle projekt je víc než jen kapelou,“ říká Butler.

Na další čerstvou muziku tak soudě i dle nového vydavatelského kontraktu nebudeme muset nejspíš čekat dlouho a naživo si FEVER 333 určitě nenechte ujít 25. června na Basinfirefestu!

Nový Spark
venku od 2. dubna
Kalendář akcí
19.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
20.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
22.04. LORDI
23.04. LORDI
25.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
26.04. MIDNIGHT, CYCLONE, HIGH COMMAND
26.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
27.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
28.04. GLENN HUGHES
30.04. PROTHEUS, KOMUNÁL
A co FAKKER!?
logo
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace